PRAKTIJK

Een goede ervaring bij de tandarts

Onze missie bij Mondzorg Sint Pieter

Wij geloven in de kracht van een gezond gebit, en daarmee een mooie glimlach. Of een bezoek aan onze praktijk voor een reiniging en controle is, of voor een uitgebreidere behandeling, wij zullen er altijd voor zorgen dat we iedere behandeling op een communicatieve en informatieve manier zullen benaderen. Uw mondgezondheid en comfort staan voorop dus zullen we er samen voor zorgen dat er een weloverwogen behandelkeuze gemaakt wordt, na goede uitleg over de diagnose en behandeling. Ieder aspect van onze zorg is goed doordacht en uitermate gepersonaliseerd om ervoor te zorgen dat het gehele behandeltraject als positief wordt ervaren.


Onze praktijk

Gemakken en voorzieningen

Bij de tandarts gaat het niet alleen om wat er gebeurt in de behandelstoel. Bij Mondzorg Sint Pieter weten we dat de ervaring start zodra de deur naar de praktijk open gaat. Onze praktijk is zo ingericht dat u gebruik kunt maken van allerlei moderne gemakken. Van wachtkamer tot behandelkamer, de hele praktijk is opgezet met u in gedachten.Gratis Wi-Fi beschikbaar

__________

Blijf verbonden, vermaakt, of zelfs afgeleid gedurende uw gehele afspraak.

Fijne atmosfeer

__________

U zal kunnen ontspannen in onze warme en uitnodigende praktijk. Onze wachtruimte en behandelkamers zijn comfortabel zodat u uw verblijf positief ervaart.


Parkeren

__________

Als u naar de praktijk komt, hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel parkeerplaats is. Let wel even op de gemeentelijke parkeerkosten.

Vriendelijk team

__________

Ons enthousiaste en energieke team, is altijd vrolijk, en zal u meer als een vriend dan als een patiënt laten voelen.

Moderne tandheelkundige zorg

Onze technologie

Om ervoor te zorgen dat ons team zo eenvoudig mogelijk hun werk kan verrichten, is onze praktijk uitgerust met geavanceerde en moderne apparatuur. Zo zijn onze behandelunits van Scandinavisch ergonomisch design en is onze praktijk volledig geautomatiseerd om workflow te bevorderen maar zonder in te boeten op privacy.

Onze focus ligt op de hoogst mogelijke kwaliteit van de tandheelkundige zorg door nieuwe ontwikkelingen te volgen en toe te passen. Een voorbeeld hiervan is digitalisering binnen de praktijk om efficiëntie en innovatie te realiseren. Hierdoor blijft er meer tijd en aandacht over voor de patiënt.


Voor ingewikkelde of implantologische behandelplannen kan het nodig zijn om gebruik te maken van moderne 3D technologieën. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van CBCT röntgenopnames en 3D printers en scanners.